De mens voor wie de organisatie zich inzet, staat bij Maet! centraal. Maet! is door brede ervaring in staat systeem- én leefwereld te doorzien en waar mogelijk verbinden. Maet! slaat bruggen over disciplines en sectoren heen, helpt graag bestaande wegen te verleggen naar nieuwe horizonten en streeft altijd naar duurzaam gedragen oplossingen en resultaten.


Maet! vindt proces én inhoud van belang. De weg en het doel. Van strategie tot realisatie. Met altijd oog voor de bredere context. Bij voorkeur zet Maet! zich in voor vraagstukken met impact. Van ruimtelijke inrichting tot sociaal domein, van duurzaamheid tot economie. Maet! zet altijd ‘de mens’ centraal, binnen en buiten de organisatie. Vanuit de wens bij te dragen aan een krachtige samenleving, een aantrekkelijke leefomgeving en organisaties die doen wat nodig is.


Maet! levert vanuit ruime (project-, proces-, programma- en lijn-)managementervaring kwalitatief hoogwaardige, ondernemende dienstverlening in de (semi)publieke sector. Maet! heeft naast continue sturing op de grote lijn ook veel aandacht voor (soms cruciale) details. Aan de slag met Maet! betekent: Denken. Draagvlak. Doen.

Maet! is empatisch, origineel, stevig en doortastend. Maet! werkt graag in teamverband. En bewaakt tegelijk de noodzakelijke onafhankelijkheid. Met Maet! samenwerken voelt snel vertrouwd. Op Maet! kun je bouwen en met Maet! kun je lachen. Maet! past in je teaM! (Draai de letters maar eens om …. )

“Maat: deel v/e ritmische beweging, tijdruimte” — Van Dale